Zu dieser ISBN ist aktuell kein Angebot verfügbar.
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:Die Inhaltsangabe kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.
„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.
Versand:
Gratis
Innerhalb der USA
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: new. Bestandsnummer des Verkäufers 9780743249959
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Zustand: New. Brand New. Bestandsnummer des Verkäufers 9780743249959
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Zustand: New. Bestandsnummer des Verkäufers 1748956-n
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Zustand: New. Buy with confidence! Book is in new, never-used condition 1.5. Bestandsnummer des Verkäufers bk074324995Xxvz189zvxnew
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Zustand: New. New! This book is in the same immaculate condition as when it was published 1.5. Bestandsnummer des Verkäufers 353-074324995X-new
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: New. HC. Bestandsnummer des Verkäufers 53MN6P0007A2
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: New. Bestandsnummer des Verkäufers A3-321w
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: New. Illustrated. From a hearty frittata with sweet peppers and sausage to tender gnocchi served with a sublime sauce of four cheeses and grilled balsamic-glazed veal chops on a bed of polenta, the sumptuous yet easy-to-make recipes in this book represent the very best of vibrant Italian cuisine.Williams-Sonoma Collection Italian offers more than 40 recipes, including beloved favorites as well as exciting new ideas. Pastas such as ravioli filled with butternut squash or papparadelle sauced with long-simmered meat rag make satisfying meals in themselves. When hosting an elegant dinner party, serve individual spinach timbales followed by roast sea bass with fennel and lemon. For a sweet finish, choose from crunchy almond biscotti, irresistible tiramis, or creamy panna cotta. With an entire chapter devoted to each traditional Italian course, this volume offers plenty of inspiring recipes perfect for any occasion.Full-color photographs of each dish help you decide which one to prepare, and each recipe is accompanied by a photographic side note that highlights a key ingredient or technique. With an informative basics section on Italian cooking, including an extensive glossary, you will quickly learn all you need to know to make delicious Italian meals to share with family and friends. Bestandsnummer des Verkäufers DADAX074324995X
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: new. Brand New Copy. Bestandsnummer des Verkäufers BBB_new074324995X
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren
Buchbeschreibung Hardcover. Zustand: new. New Copy. Customer Service Guaranteed. Bestandsnummer des Verkäufers think074324995X
Weitere Informationen zu diesem Verkäufer | Verkäufer kontaktieren